4 zīmes, ko Dievs sūta katram no mums ar aicinājumu Atmosties. Nepalaidiet tos garām!

Bet mēs tos spītīgi ignorējam. Pirmais signāls ir tikko pamanāms, bet pēdējo vienkārši NEVAR palaist garām. Bet mēs esam akli un neredzam ziloni istabā.

Tātad šīs ir pazīmes

1. Pirmie sirmie mati

Tādējādi Kungs informē, ka viss, kas ir pietiekami pasaulīgs, pietiekami, lai izšķērdētu dzīvi, tu pamosties, pārņem garīgo, sāc gatavoties pārejai.

Bet cilvēks to neņem vērā. Redzot sirmus matiņus, viņš ātri tos pārkrāso un turpina dzīvot, kā dzīvoja.

2. Redzes asums

Bet Dievs nestāv malā un sūta jaunu zīmi. Mūsu redzējums neizdodas. Un nebūtu nekādu iespēju kliegt: “Ak Dievs, es sapratu” un sākt iepazīt sevi. Nē. Viņš steidzas pie ārsta un lūdz izrakstīt brilles.

Un, uzlicis brilles uz deguna, viņš atkal turpina dzīvot kā agrāk. Viņš paskatās spogulī, pagriež galvu un uz savu atspulgu saka: “Tas ir kā nekas, viņi pat runā ar mani.”

Muļķis, ak, ja, izdzirdējis aicinājumu, ietu Dievam pretī, tad skatiens atkal kļūtu ass un nebūtu vajadzīgi rāmji.

Bet nē, un cilvēki nesaprot šo zīmi.

3. Zobi

Un, redzēdams, kā viņa bērns ignorē pamācības, Tēvs kļuva bargāks. Un jau sūta nopietnāku brīdinājumu. Cilvēkam sāk izkrist zobi.

Protams, ļoti nepatīkami, vīrietis nodomāja, skatīdamies uz izkritušo zobu. Apģērbies un dodas pie zobārsta.

Ievieto mākslīgos zobus, un tajā viņš atrod plusu. Viņa īstie nebija tik gludi un sniegbalti kā šie. Un atkal iegrimst purva dzīlēs.

4. Ķermenis

Šķiet, ka pietiek ar 3 zīmēm, lai pamostos un mainītu savu dzīvi. Bet nē, Maija nelaiž vaļā, cilvēkam nāk pēdējā zīme.

Ķermenis kļūst novājējis, vairs nav spēka, gaita ir neveikla un ejot nepieciešams atbalsts. Taču arī šeit viņš negrib apzināties, ka beigu diena tuvojas.

Viņš nopērk spieķi un izvēlas skaistāko, jo viņam var šķist, ka tas viss viņu rotā.

Viņš nokrāsoja matus, ielika visus zobus, uzlika brilles ar skaistiem rāmjiem un, atspiedies uz spieķa, dodas pretī tam, kas viņu paņems līdzi.

Lasi vēl: Lauvas atradīs savu mīlestību, Strēlniekus gaida pārmaiņas: Vasilisas Volodinas prognoze visām zodiaka zīmēm 2024. gadam

Jā, viņš ignorēja visas pazīmes. Un neko nelaboja.

Leave a Comment